Ochrana osobních údajů

Informace k nástupu na pobyt

Aktuální mimořádné opatření s platností od 31.5. 2021 si můžete prohlédnout zde. Pasáže týkající se ubytování jsou zvýrazněny žlutě.

Dozvíte se jaké potvrzení budete pro svůj pobyt potřebovat. Pokud si i tak nebudete jisti, můžete nás telefonicky kontaktovat na čísle 604 831 379 a my Vám pomůžeme.

Osobní údaje (zejména jméno, příjmení a adresa, telefonní a elektronický kontakt) hosta jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Veškeré údaje získané od hostů prodávající užívá výhradně pro vnitřní potřebu (za účelem úspěšného splnění smlouvy) a neposkytuje je třetím osobám. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Data jsou uchovávána a nejsou sdílena s aplikacemi třetích osob. Kupující odesláním objednávky poskytuje své osobní údaje dobrovolně a souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího, a to i po úspěšném splnění smlouvy za účelem případné nabídky služeb ze strany prodávajícího, a to až do doby, kdy kupující písemně vyjádří nesouhlas s tímto zpracováním. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu, včetně dalších zákonných práv k těmto údajům.


Pension Josef v Františkových Lázních hodnocení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.